Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه جامعه خبرگزاری تقریب، آیت الله سید احمد میرعمادی در افتتاحیه چهارمین جشنواره سراسری سرودهای حماسی و آواهای انقلابی با اشاره به اینکه این جشنواره بسیار ارزشمند است، اظهار داشت: در چهلمین سال پیروزی انقلاب نگاه به آنچه که به عنوان محتوای حرکت و انگیزه انقلاب اسلامی بوده است یک امر بسیار ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سرودهای انقلابی نقش اساسی در پیروزی انقلاب داشتند
وی با بیان اینکه برگردیم به سال ۵۶ و ۵۷ می بینیم که عواملی در پیروزی انقلاب نقش داشتند، از رهبری انقلاب گرفته، مردمی که فداکاری کردند، دین، مکتب، آیین و محرم و عاشورا که زمان مناسبی برای شتاب بخشیدن به حرکت بودند، تصریح کرد: یکی از عواملی که بسیار نقش اساسی داشته است، سرودهای انقلابی و حماسی بوده است.

نماینده ولی فقیه در لرستان با تاکید بر اینکه هرگز از یاد نمی بریم تظاهرات سال ۵۶ و ۵۷ که آمیخته با همین سرودها بوده است، سرودها انگیزه ایجاد میکرده و مردم را به وجد می آورد، به اندازه ای جذاب بود که همه مردم آن را به صورت جمعی می خواندند، افزود: این نوع سرودها در ایجاد انگیزه و تشویق و حرکت مردم به سمت مبارزه و پیشبرد مبارزه بر کسی پوشیده نیست.

آیت الله میرعمادی با اشاره به اینکه بعد از پیروزی انقلاب هم سرودهایی که در دوران دفاع مقدس خوانده شد در ادامه حرکت انقلاب موثر بود، گفت: این سرودها بسیار جذاب و بسیار تاثیر گذار بوده است.

تشریح عوامل اثرگذاری سرودهای حماسی و انقلابی
وی با بیان این سوال که چرا این سرودها تاثیرگذار و جذاب بوده است و مردم استقبال می کردند؟ تصریح کرد: ابتدا اخلاص گویندگان و خوانندگان و سرایندگان در تاثیرگذاری این سرودها موثر بوده است، واقعا کسانی که این سرودها را می گفتند و می خواندند برای خدا کار کردند؛ خلوص نیت وجود داشت و تاثیر گذار بود.

سرودهای حماسی همخوانی با اهداف و آرمان های انقلاب داشت
نماینده ولی فقیه در لرستان با اشاره به اینکه شاید کسانی که این سرود ها را می خواندند هیچ توجهی نداشتند مورد استقبال قرار می گیرد یا نه، می گفتند برای خدا می خوانیم. پاداش مادی مدنظر نبود. اگر این سرودها ماندگار شد به خاطر اخلاص بود، اظهار داشت: دوم ویژگی و عامل ماندگاری سرودها این بود که سرودهای حماسی همخوانی با اهداف و آرمان های انقلاب داشت، اینطور نبوده شاعری در عالم خیال شعری بگوید و بعد هم خواننده ای بخواند. سرودهای حماسی دارای اهداف بلند و متعالی بودند. ضد ظلم و ضد استکبار بودند.

ویژگی سرودهای انقلابی، دوری از لهو و لعب بود؛ سرودهای انقلابی برخواسته از فطرت بود و در دل می نشست
آیت الله میرعمادی با بیان اینکه این مهم است که یک هنر در خدمت تعالی دین باشد، سرودهای انقلابی مطابق با ارزش های دینی و فرهنگ مردم بود، تصریح کرد: امروز برخی آهنگ ها فاقد ارزش است و بی محتوا است، پیامی ندارند، در حالیکه سرودهای انقلابی دارای هدف بودند، اهداف متعالی را دنبال می کردند.

وی با تاکید بر اینکه سومین ویژگی سرودهای انقلابی، دوری از لهو و لعب بود؛ سرودهای انقلابی برخواسته از فطرت بود و در دل می نشست، افزود: اگر هم در برخی سرودها از ابزار موسیقی استفاده می شد برای جهت تعالی بود نه به عنوان اینکه موسیقی باشد؛ اما امروز ابزار موسیقی بر موسیقی غلبه دارد، این ارزشی ندارد.
نماینده ولی فقیه در لرستان یادآور شد: ماهیت سرودهای احماسی و انقلابی به آلات موسیقی بستگی نداشت.

سرودهای انقلابی بیان کننده احساسات و عواطف و غرور یک ملت بود
آیت الله میرعمادی با اشاره به اینکه یکی دیگر از ویژگی های سرودهای انقلابی این بوده که بیان کننده احساسات و عواطف و غرور یک ملت بود؛ احساسات یک ملت در قالب سرود عرضه می شد، اظهار داشت: سرودهای انقلابی و حماسی غرور یک ملت را برمی انگیخت و افتخارات یک ملت را بیان می کرد؛ دعوت به ایثار و فداکاری بود، عرفان بود؛ خیلی از سرودهای انقلابی ما جنبه عرفانی داشت لذا ماندگار شد.

وی با بیان اینکه۴۰ سال گذشت اما آن سرودها هنوز در گوش ملت بزرگ ایران اسلامی طنین انداز است؛ هنوز آن سرودها وقتی خوانده می شود اشک مردم جاری می شود، این بیانگر ریشه دار بودن سرودهای حماسی و انقلابی است، تصریح کرد: سرودها برگرفته از کلام امام و اهداف انقلاب بود؛ امروز هم برخی سرودها برگرفته از کلام رهبری است، این ها ماندگار می شوند چون دارای محتوا هستند.

برخی نشاط مردم را در معصیت خدا می بینند
نماینده ولی فقیه در لرستان خلاقیت و نوآوری در سرودهای حماسی و انقلابی را دیگر ویژگی این سرودها دانست و افزود: سرودهای انقلابی و حماسی موجب نشاط مردم می شد؛ بعضی ها دنبال لهو و لعب هستند و می گویند می خواهیم برای مردم نشاط ایجاد کنیم، واقعیت این است که برخی نشاط مردم را در معصیت خدا می بینند، اما ما نشاط مردم را در رضای خدا می بینیم.

آیت الله میرعمادی با اشاره به اینکه عده ای به دروغ می گویند دنبال نشاط مردم هستند، نه آن ها دنبال معصیت خدا هستند، لذا جلسات و جشنواره هایی که برگزار می کنند معصیت خدا در آن اتفاق می افتد، ادامه داد: نشاط واقعی در آن سرود حماسی و انقلابی بوده که مردم را به سمت عدالت و مبارزه با ظلم و فساد می کشاند.

وی با بیان اینکه سرودهای انقلابی مانند آب زلالی بودند که مردم را سیراب می کردند؛ تصریح کرد: آن کسی که اختلاط زن و مرد را در جشنوراه ای ایجاد می کند و مسائل شهوانی را ترویج می کند می خواهد ذلت ایجاد کند نه نشاط.

نماینده ولی فقیه در لرستان یادآور شد: این جشنواره سرودهای حماسی و آواهای انقلابی برای ما مهم است، چراکه برای رضای خدا است.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۸۲۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع محرومیت تنها با روحیه جهادی امکان‌پذیر است

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، سرلشکر پاسدار حسین سلامی در پیامی به مناسبت فرا رسیدن ۱۷ اردیبهشت ماه روز بسیج سازندگی نوشت: ۱۷اردیبهشت ماه در تقویم تاریخی میهن اسلامی مزین به نام «بسیج سازندگی» از نهادهای روییده از بطن حقیقت انقلاب اسلامی است؛ امروز بسیج سازندگی ارائه تعریف نوینی از مدیریت جهادی در عرصه‌های خدمت خالصانه و بی منّ و اذی در پرتو ولایتمداری در مسیر تابناک آرمان‌های انقلاب اسلامی به شمار می‌رود.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: بسیج سازندگی طی سال‌های فعالیت خود با اتکا به انگیزه و همت والای جوانان مومن و انقلابی و ورود به میدان‌های سازندگی، خدمت رسانی و محرومیت زدایی و دیگر عرصه‌های مختلف نیاز کشور به ویژه عمرانی، آبرسانی، نهضت کمک‌های مومنانه، اقتصاد مقاومتی و نهضت مسکن محرومان و شتافتن به کمک مردم در بلایای طبیعی، به شایستگی از توانمندی‌های شگفت آور و غیرقابل انکار خود برای آبادانی ایران عزیز رونمایی کرد و با ترسیم نقش موثر پویا و حیات‌بخش تجربه گرانبها و الهام بخشی فراروی علاقمندان به انقلاب و نظام اسلامی فراتر از جغرافیای این سرزمین گشود.
سرلشکر سلامی تاکید کرد: حضور مجاهدانه و هوشمندانه در صحنه‌های پرمسئوولیت خدمت رسانی و مردم یاری با نصب‌العین قرار دادن منویات و رهنمودهای حکیمانه رهبر عظیم الشأن انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای (مدظله العالی) از شاخصه‌های برجسته «سازمان بسیج سازندگی» است که موجبات گسترش فرهنگ و تفکر ناب جهادی بعنوان یادگار ارزشمند حضرت امام خمینی (ره) را بین جوانان ایران اسلامی رقم زده است.

وی تاکید کرد: اینک در گام دوم انقلاب اسلامی که تجلی عزت مداری، اقتدار، پیشرفت و شکوه ایران عزیز در مسیر تمدن سازی و درک عصر ظهور است، باور داریم رفع محرومیت تنها با اتکال به خداوند متعال و برخورداری از تفکر و روحیه جهادی و عمل انقلابی و اعتماد به نیروی انسانی مخلص و شیفته خدمت و فداکاری امکان‌پذیر خواهد بود.

فرمانده کل سپاه پاسداران تصریح کرد: اینجانب سالروز تشکیل بسیج سازندگی را به مسئولین ارجمند و یکایک جهادگران خدوم این نهاد مقدس تبریک می‌گویم و امیدوارم حرکت متعهدانه و مخلصانه جهادگران ولایی و انقلابی تحت تعالیم اسلام ناب محمدی (ص) و آموزه‌های تاریخی انقلاب، در راستای جلب رضای پروردگار و خرسندی رهبر عزیز و جانباز انقلاب و آرامش بخشی به ملت شریف ایران، شکوهمندانه و پرفروغ تر از گذشته تداوم یابد

دیگر خبرها

  • دشمن تلاش دارد اعتماد مردم به نهادهای دینی را مخدوش کند
  • اعتراض برخی از اعضای رزما به ائتلاف با امنا
  • فرمانده کل سپاه پیام داد
  • سرلشکر سلامی: رفع محرومیت تنها با نیروی انسانی مخلص امکان‌پذیر است
  • رفع محرومیت تنها با عمل انقلابی امکان پذیر است
  • بسیج سازندگی؛ نهالی روییده از بطن حقیقت انقلاب اسلامی
  • فرمانده کل سپاه پیام صادر کرد
  • رفع محرومیت تنها با روحیه جهادی امکان‌پذیر است
  • رفع محرومیت با تفکر و روحیه جهادی امکان‌پذیر است
  • برگزاری یادواره شهدای طلبه و فرهنگی در شهر خرو