Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه استان های خبرگزاری تقریب، علی‌عباس داودنیا با اشاره به این مطلب که حدود 4500 نفر هنرمند حرفه‌ای و نیمه‌حرفه‌ای در بخش‌های مختلف هنرهای نمایشی، فیلم، هنرهای تجسمی، شعر و نویسندگی، عکاسی، خوشنویسی و ... در استان کردستان وجود دارد که بیش از نیمی از آنها عضو بسیج هنرمندان هستند، اظهار داشت: وظیفه ذاتی بسیج هنرمندان این است که گفتمان هنر انقلاب اسلامی را در بین جامعه هنری استان پیاده‌سازی کند، بنابراین هدف اصلی اکثر برنامه‌های بسیج هنرمندان گفتمان‌سازی هنر انقلاب اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: با توجه به اینکه مقام معظم رهبری فرمودند هر ایده، اندیشه و انقلابی که در قالب هنر نگنجد، ماندنی نخواهد بود پس زبان هنر، فعالیت،ها و آثار یک فرد را ماندگار می‌کند و چه بهتر که این هنر ماندگار در راستای اهداف ناب انقلاب اسلامی و دین مبین اسلام باشد.

مسوول سازمان بسیج هنرمندان استان کردستان گفت: امسال بسیج هنرمندان جشنواره فیلم کوتاه با موضوع مقابله با آسیب‌ شبکه‌های اجتماعی در استان برگزار می‌کند که یکی از بخش‌های ویژه آن کنگره 5400 شهید استان کردستان است و اختتامیه آن در دهه فجر امسال همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزار می‌شود.

برگزاری جشنواره کشوری سرودهای انقلاب
وی از برگزاری جشنواره سرودهای انقلابی و آواهای مذهبی هم خبر داد و گفت: این جشنواره بصورت کشوری برگزار می‌شود و کل آثار گروه‌های مختلف استان جمع‌آوری می‌شود و از دیگر فعالیت‌های سازمان بسیج هنرمندان مشارکت در برگزاری جشنواره فیلم و تئاتر مقاومت است که آن هم بصورت کشوری برگزار می‌شود و هنرمندان بسیجی سطح استان آثار خود را ارسال کرده‌اند.

وی به برنامه‌های هفته بسیج اشاره کرد و تصریح کرد: در هفته بسیج یک برنامه شاخص با مشارکت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد در یادمان شهدای روستای دزلی با عنوان «هه‌نگاوی ئه‌وین» برگزار شد که برگزاری محفل شعر و خاطره و تجلیل از هنرمندان و رزمندگان پیشکسوت از برنامه‌های جانبی آن بود.

برپایی نمایشگاه عکس در هفته بسیج
مسئول سازمان بسیج هنرمندان استان کردستان از برگزاری نمایشگاه عکس با همکاری و مشارکت حوزه هنری انقلاب اسلامی استان خبر داد و گفت: این نمایشگاه عکس در هفته بسیج به منظور معرفی آثار عکاسان بسیجی در گالری سوره سینما بهمن سنندج برپا شد.

وی گفت: سرکشی از هنرمندان پیشکسوت و خانواده شهدای هنرمند، برگزاری نشست‌های روشنگری، نشست هیئت اندیشه ورز، نشست همفکری اعضای انجمن‌ها و گروه‌های هنری و ادبی و برگزاری کلاس‌ها و کارگاه‌های آموزشی از دیگر برنامه‌های بسیج هنرمندان در این هفته بود.

داودنیا گفت: شهدا برای دفاع از سرزمین خود بهترین داشته خود را که همانا جانشان بود تقدیم این انقلاب کردند و به نوعی قهرمانان ملی کشور ما هستند پس وظیفه هر فردی از این جامعه خصوصا هنرمندان است که این شخصیت‌های ناب و قهرمانان ملی را بشناسند و با زبان هنر که زبان ماندگاری است به افراد دیگر جامعه معرفی کنند.

مسئول سازمان بسیج هنرمندان استان کردستان گفت: نمی‌گویم در این زمینه کاری انجام نشده اما کافی نیست چرا که برای معرفی تک‌تک این شهدا حتی اگر روزها، هفته‌ها و سال‌ها کار کنیم باز کم است.
 
وی تصریح کرد: تولید فیلم، نمایش‌نامه، تالیف کتاب، ساخت نماهنگ و سرود از جمله فعالیت های است که می‌توان به وسیله آنها گوشه‌ای از رشادت‌های شهدای گرانقدر را به جامعه معرفی کرد.

کم‌کاری در تولید آثار فاخر شهدای استان
مسوول سازمان بسیج هنرمندان استان کردستان افزود: متاسفانه هم از طرف مسوولین مربوطه و همچنین هنرمندانی که می‌توانند در این عرصه وارد شوند کوتاهی شده است و این عزم جدی مسوولین را می‌طلبد که با حمایت مادی و معنوی، از هنرمندان دعوت کنند که پای کار بیایند.

حمایت از تمام هنرمندان کردستانی
داودنیا ادامه داد: بسیج هنرمندان آمادگی دارد از همه هنرمندان استان که در جهت تولید آثار فاخری در راستای معرفی شهدای استان فعالیت می‌کنند حمایت کند.

وی گفت: پیمان ویسی شهید عرصه تئاتر شهرستان کامیاران، فریدون نعمتی شهید عرصه تئاتر و نمایش، غلامرضا نریمان شهید عرصه خبر و عکاسی شهرستان بیجار، فارس خالدی شهید عرصه موسیقی شهرستان مریوان، مصلح مرادی شهید عرصه هنرهای تجسمی شهرستان سروآباد و ملاارکان قدیمی شهید مولودی‌خوان شهرستان سروآباد از شهدای هنرمند استان کردستان هستند.

چاپ کتاب زندگی‌نامه شهدای هنرمند استان کردستان
داودنیا از نوشتن کتاب شهدای هنرمند استان کردستان با عنوان کبوتران خونین بال خبر داد و گفت: این کتاب طی مراسمی در هفته هنر انقلاب اسلامی در سال 98 رونمایی می‌شود و البته کتاب زندگینامه شهید پیمان ویسی شهید هنرمند عرصه تئاتر شهرستان کامیاران هم توسط کمیته فرهنگی و هنری کنگره 5400 شهید استان کردستان نیز تولید شده که در آینده رونمایی خواهد شد.

برخی برنامه‌های فرهنگی از خط قرمزهای انقلاب عبور می‌کنند
وی گفت: هرچند برنامه‌های فرهنگی باید شادی‌آفرین و تاثیرگذار بر مخاطب باشد اما نه به هر قیمتی، متاسفانه امروز بعضی از برنامه‌ها و فعالیت‌های فرهنگی و هنری که در سطح استان برگزار می‌شود تا حدودی خط قرمزهای انقلاب را رد می‌کنند که این درست نیست.

مسوول سازمان بسیج هنرمندان استان کردستان تاکید کرد: برنامه‌های فرهنگی و هنری که در استان برگزار می‌شود نیاز به متولی دارد و وظیفه ذاتی بسیج هنرمندان است که از برگزاری برنامه‌هایی که خارج از قواره هنر انقلاب برگزار می‌شود جلوگیری کند.

وی گفت: با توجه به اینکه استان کردستان در عرصه موسیقی (سنتی و آیینی)، تئاتر، مستند، هنرهای تجسمی و ... جزو استان‌های مطرح کشور است که هنرمندان آن در محافل کشوری و بین‌المللی حرف برای گفتن دارند بنابراین امیدواریم با حمایت مسوولین این هنرمندان به جامعه ایران معرفی شوند.

کردستان یکی از استان‌های مرزی در غرب کشور است که به دلیل بالابودن شاخص‌های فرهنگی، وجود عرفا و ادبا و شاعرانی بزرگ، رهبر معظم انقلاب اسلامی در سفر سال 88 به این استان، کردستان را استانی فرهنگی نام نهادند.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۵۶۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری در رشت آغازشد

به گزارش خبرنگار مهر، مرحله استانی نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در گیلان که آذر سال ۱۴۰۲ با شعار «این صحنه خانه ماست» از سوی معاونت فرهنگی این نهاد فراخوان‌شد، ظهر دوشنبه با هنرنمایی ۸ گروه نمایشی کانونی و آزاد در خانه تئاتر شهر رشت آغاز شد.

طی آئین آغازین این جشنواره که با حضور کودکان، نوجوانان، خانواده‌ها، هنرمندان و علاقمندان به هنرهای نمایشی همراه بود، «سجاد کوچکی نژاد» معاون فرهنگی کانون استان گیلان ضمن قدردانی از مشارکت دستگاه‌های فرهنگی و فعالان عرصه هنر، درباره اهمیت برگزاری این جشنواره‌ها صحبت‌کرد.

کوچکی نژاد یاد تمامی هنرمندان در گذشته را گرامی داشت و از حاضران برای نکوداشت تمامی فعالان عرصه هنر، به ویژه، پیشکسوتان این حوزه دعوت کرد.

ادامه بخش برنامه‌ها نیز هنرنمایی گروه‌های نمایش بود و در این میان، به ترتیب نمایش‌های «زمین پاک» به کارگردانی حمیده زاره، «ببینیم سطل شما چه طوریه؟» با کارگردانی نرگس فرضی، «دختر نقال» و «گوساله لجباز» به کارگردانی نکیسا عوض‌مطلق و «دیگر مرا صدا نزن مادر» با هدایت احمدرضا جعفری از رشت روی صحنه رفتند.

«فیل و ابابیل» به کارگردانی مجید پتکی و «یاد منجی»، با کارگردانی سیده زهرا صادقی از رشت و «پرپروک» به کارگردانی منیژه واحد از لاهیجان، دیگرنمایش‌هایی بودند که با هنرنمایی هنرمندان گیلانی دیدنی شدند.

داوری این رویداد هنری که در بخش کانونی و آزاد، با مشارکت مخاطبان نوجوان، جوان ۱۲ تا ۲۲ سال و بزرگ‌سالان صورت گرفت را «محمد علی صادق حسنی»، کارگردان و بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون و تئاتر و رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان گیلان، «محمود فرضی‌نژاد»،محقق و پژوهشگر، کارگردان تئاتر و خواننده فرهنگ عامه گیل و دیلم و همچنین، «حمید آذرنگ»، کارشناس مدیریت فرهنگی و کارگردان تئاتر بر عهده داشتند و به داوری هنرنمایی هنرمندان در بخش‌های نمایش (صحنه، عروسکی، زنده_ عروسکی)، نمایش خلاق (‌نمایش کتابخانه‌ای و بازی نمایش) پرداختند.

گفتنی‌است، خانواده و اهمیت آن، نامداران دینی، ملی و اسطوره‌ای و درعین‌حال، امیدآفرینی در تولید نمایش، توجه به محیط‌زیست و سبک زندگی ایرانی اسلامی، مهارت‌افزایی، ترویج نمایش‌های آئینی و سنتی و کتاب‌های چاپ‌شده در کانون و فرهنگ بومی محلی کشور، از رویکردهای ارزش‌گذاری نمایش‌های ارائه شده در نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کودکان و نوجوان است که با هدف عمومی‌سازی و مردمی‌سازی هنرنمایش برگزارمی‌شود.

لازم به توضیح است، مرحله استانی نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کودکان و نوجوان عصر امروز با معرفی ۳ گروه برگزیده به ایستگاه پایانی می‌رسد.

کد خبر 6098222

دیگر خبرها

  • ۱۰۶۶ ختم قرآن به نیت شهدای قوچان انجام خواهد شد
  • تأیید بیمه تأمین اجتماعی ۱۰۹ هنرمند صنایع دستی در مشهد مقدس
  • نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری در رشت آغازشد
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • نمی‌توانم نسبت به ظلم و نسل‌کشی در غزه بی‌تفاوت باشم
  • سومین سوگواره منطقه‌ای نی ناله برگزار می‌شود
  • هنرمند پیشکسوت خراسان شمالی به سوی خانه ابدی بدرقه شد
  • برگزاری یادواره شهدای طلبه و فرهنگی در شهر خرو
  • ٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی کردستان بیمه شدند
  • پاسخ رهبر انقلاب به نامه رییس سازمان تبلیغات